Hovedet på bloggen

Bare fordi man beskæftiger sig med fortiden kan man jo godt følge med nutiden. Derfor kaster Nyere Tid sig nu i blogosfæren.

Enhedens inspektører og andre medarbejdere vil skrive løst og fast om arbejdet med at varetage danmarkshistorien og kulturarven fra 1660 og til idag. Bloggen vil især blive præget af de projekter, vi for tiden er optaget af – ikke mindst industrikulturen i almindelighed og Brede Værk i særdeleshed. Men forhåbentlig vil der efterhånden komme indlæg om alle sider af enhedens arbejde.

Bloggen er lidt af et eksperiment for os. Derfor modtager vi også meget gerne kommentarer og forslag til forbedringer.

God læse og diskussionslyst!

1 Kommentar til “Hovedet på bloggen ”


  1. 1 Mikkel Thelle 27. februar 2007 kl. 21:04

    Det kan tilføjes, at man her på bloggen kan finde indlæg fra museumsfolk og andre med relation til nyere tid, også fra andre institutioner. Det er hensigten at forsøge at skabe en bred diskussion her på siden. mvh Mikkel Thelle

Efterlad en kommentar