Nyere tid deltager i Nodem 06, Oslo

Lysfibre sys ind i tæppe på norsk udstillingInteractive Institute, StockholmUdstilling på Nodem

 

Nodem er en biennal konference for museer om digital formidling, der netop har været afholdt i Oslo. Der var mange spændende projekter, se http://www.tii.se/v4m/nodem/ . En af de gode ting ved arrangementet var deltagernes wiki, hvor papers og kommentarer bliver lagt op – denne wiki bliver sandsynligvis permanent for Nodem. Lige nu ser det ud til at Island afholde den næste nodem, efterfulgt af Danmark, der nok bliver vært i 2010. Konferencen gav også anledning til at diksutere, om man skal danne et forum for digital formidling her i Danmark, evt. indenfor rammerne af ODM. Indtryk fra konferencen bringes i næste nummer af Danske Museer.

1 Kommentar til “Nyere tid deltager i Nodem 06, Oslo ”


  1. 1 Lars Kjølhede Christensen 28. februar 2007 kl. 11:59

    Hej Mikkel

    Flot bygning. Men kan du ikke vise os et billede af noget af det, som fopregik på konferencen 😉

    MVH Lars

Efterlad en kommentar