Brede på Bygningskulturens Dag

Brede Værk

Anden weekend i september er Bygningskulturens Dag, og her deltager Danmarks Nyere Tid med et arrangement i Brede Værk. Søndag d.9.september kl.10-12 viser Annette Vasström og Mikkel Thelle rundt blandt klædefabrikkens bygninger og fortælle om planerne for de permanente udstillinger der skal åbnes her i 2009. Da bygningerne er ved at blive renoverede, er det ikke muligt at komme indenfor alle steder, men man vil bl.a. kunne se de eksisterende udstillinger Industriens Vugge og Krop & Forklædning.

Arrangementet er koordineret med Frilandsmuseet, så man kan fortsætte og høre om landhåndværk og industri efter frokost. Til frokost kan anbefales Brede Spisehus.

Bygningskulturens Dag koordineres af Kulturarvsstyrelsen som en del af European Heritage Days. Se også det øvrige program over arrangementer i løbet af weekenden.

0 Kommentarer til “Brede på Bygningskulturens Dag ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar