Kreative metoder i Berlin

Jødiske Museum, kunstintervention “det glemte tomrum”Husmur i BerlinMonment for jødeforfølgelsen ved Brandenburger Tor

Arbejdsgruppen for Brede Værk tog d. 9.-11. marts til en isoleret lejlighed i Berlins Kreutzberg-kvarter for at udvikle på AV-delen af udstillingsprojektet sammen med samarbejdspartnere fra Zentropa. Det var en oplevelse af de mere intensive, ikke mindst fordi gruppen blev sat overfor nye udviklingsprocesser som fast prototyping og målgruppejagt i Berlins gader – sidstnævnte for nogen lidt mere desparat end andre. De korte, intensive idéudviklingsprocesser har stort potentiale i museumssammenhæng, ikke mindst hvis man kan koble dem frugtbart il de lange, faglige overvejelses- og researchfaser, der også er del af et formidlingsprojekt. Her turde være materiale til en diskussion af museumsformidlingens arbejdsprocesser, som dog ikke skal forfølges her.

Det var en givende tur, og helt drænet for kreativ energi tog en del af holdet på Berlins Jødiske Museum den sidste eftermiddag for at få den sidste inspiration. Dagen blev af en eller anden grund fyldt med erindring om de tyske jøder…

1 Kommentar til “Kreative metoder i Berlin ”


  1. 1 Hanuman 15. oktober 2015 kl. 06:23

    It’s perfect time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve read this sumibt and if I could I desire to suggest you some fascinating issues or advice. Perhaps you could write next articles relating to this article. I wish to read even more issues approximately it!

Efterlad en kommentar