Farvel til Industrikulturens År og sekretariat

Frederiksværk stålværk, evaluering forsideSå blev Industrikulturens År 2007 overstået, og Danmarks Nyere Tid måtte med udgangen af marts sige farvel til sekretariatet, som har boet her under forberedelsen, afholdelsen og afviklingen af IK07. Det er trist men sandt, at Rie, Pernille og Kathrine har lukket og slukket, men de blev sendt afsted med en afskedsreception d.28.marts. Tak for et godt fingeraftryk, både på udbredelsen af industrikultur og på Nyere Tid. Industrikulturens År er kommet bredt ud og har dækket en lang række aktiviteter landet over. Den flotte evaluering kan hentes på årets hjemmeside, der vil eksistere nogen tid endnu.

1 Kommentar til “Farvel til Industrikulturens År og sekretariat ”


 1. 1 Kathrine 24. august 2009 kl. 20:45

  Hej Mikkel

  Tænk, det er først her til aften, næsten 1½ år efter afslutningen af Industrikulturens År, at jeg ser din venlige farvel-post til projektet og os i sekretariatet. Tak! Jeg kan vist sige på både Rie, Pernille og egne vegne, at vi også syntes at det var meget sært at forlade alle jer kolleger på Nyere Tid i april 08. Jeg har ikke før eller siden prøvet at være så glad, som jeg var gennem 3 år, over at have min daglige gang på natmus. Det´var en god tid!

  Jeg kan melde at hjemmesiden til Industrikulturens År nu ser ud til at være fjernet fra Nettet. Det er egentlig ærgeligt, for jeg har hørt fra en del, og kan selv stemme i, at de i ny og næ bruger sitet for fx. at finde links og downloads.

  Held og lykke med alle dine spændende projekter
  Kathrine

Efterlad en kommentar