Oplevelsesøkonomien truer

9788770710053_fullicon_280×361.jpg

Nyere Tid var i sidste uge inviteret til at kommentere på museernes rolle i oplevelsesøkonomien. Det foregik på Copenhagen Business School, der er partner i et større forskningsprojekt med Tuborgfondet om det samme. Under projektet har Dorte Skot-Hansen bl.a. forfattet en rapport om museerne og oplvelsesøkonomien, som blev præsenteret. Det fremgår her bl.a., at museerne er i tilbagegang som økonomisk overskudsgivende oplevelser, og diskussionen gik på, om man så kan betragte museer ganske som andre, markedsøkonomiske virksomheder. Det blev referet i Kristeligt Dagblad således. Ellers er der nok god mening for museumsfolk i at gøre sig bekendt med Dorte Skot-Hansens bog, hvis man – og særligt hvis man IKKE – er tændt på oplevelsesøkonomien. Der kommer en vigtig diskussion for dansk museumsverden fremover.

0 Kommentarer til “Oplevelsesøkonomien truer ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar