Strejkemateriale hjemtaget

Skilte, “hænder”, og plakat fra demonstrationer i København

Flyer“Strejken startede onsdag d. 16. april ved døgnets begyndelse”. Det kunne være starten på en politisk roman, men det er et citat fra den dokumentation, Nyere Tid har modtaget i forbindelse med de offentlige ansattes store strejke i foråret 2008. Materialet dækker forskellige skilte, løbesedler og andet fra FOA, der var en af de centrale aktører i spillet. Der er tale om skilte, flyers, T-shirt oa. Genstandene dokumenterer selve begivenheden og fortæller om en central del af den politiske offentlige kultur i Danmark. Et aspekt af hjemtagelsen er det gennemførte grafiske koncept og engangsmaterialer, der viser en bevægelse fra tidligere politisk agitation i byrummet.

1 Kommentar til “Strejkemateriale hjemtaget ”


  1. 1 Olonbayar 20. december 2015 kl. 22:35

    より:My spouse and i got very joyufl that John managed to finish up his studies while using the precious recommendations he got while using the weblog. It is now and again perplexing to simply find yourself giving freely steps which often most people might have been selling. Therefore we keep in mind we have got the website owner to thank for this. These explanations you made, the simple website menu, the relationships your site make it easier to foster it’s everything amazing, and it is aiding our son and the family know that the situation is brilliant, and that is highly fundamental. Thank you for all the pieces!

Efterlad en kommentar