Museumsarkitektur på Nationalmuseet

Royal Ontario Museum Med billedet af Daniel Liebeskinds spektakulære museumsbyggeri i Toronto åbnes der for et interessant seminar i den kommende weekend. Det er et samarbejde mellem bl.a. Dansk Kunsthistoriker Forening, Byningskultur Danmark og Nationalmuseet og handler om museernes bygninger og arkitektur. Seminaret vil belyse museumsbyggeriets udvikling siden 1800-tallet og til i dag, hvor museumskonstruktionerne nærmest er blevet kunstværker i sig selv. Også digitale bygninger kommer med, nemlig Thorvaldsens digitale tilbygning der i år fik Museumsprisen. Så alle museumsfolk, arkitekter, kunsthistorikere og interesserede, mød op i Borgergade og Ny Vestergade og bliv klogere. Der er program her.

0 Kommentarer til “Museumsarkitektur på Nationalmuseet ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar