Her og nu: Au pair-piger i dag i Danmark – på museum

Ja, så er au – pair piger også kommet på museum. Au pair – pigerne sætter ord og billeder på deres oplevelser. Interview og fotos fra tiden lige her og nu kommer til at indgå i samlingerne. Dokumentationen i dag følger op på erindringer fra tjenestefolk og på fotos af tjenestepiger med gamle dages nye moderne støvsugere. Projektet følger au pair – piger i dag ude hos familierne, når pigerne tænder for støvsugerrobotter og køber ind. Museet skal ud at tage billeder af hverdagen og låne pigernes egne festbilleder. Det er billeder fra cafébesøg og fejring af mærkedage med mad fra hjemlandet.
Du kan følge mit arbejde her på bloggen.

0 Kommentarer til “Her og nu: Au pair-piger i dag i Danmark – på museum ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar