På lige vilkår – Au pair i dag i Danmark

Nationalmuseets Nyhedsbrev, som udgives af Nationalmuseets E-klub, har i sit sidste nummer, september 2010, en artikel om au pair-projektet på Nationalmuseet. Du kan læse artiklen her.

I artiklen vises billeder fra dagligdagen for en au pair. Der er fotos af au pairer med børn i værtsfamiliernes hjem, af en au pairs værelse, af au pairer på et orienteringsmøde for au pairer, af au pair i fritiden og au pairer på udflugter alene og med skolen. Der er eksempler på arbejdsskemaer med arbejdsopgaver til daglig, ugentligt og månedligt.  
I artiklen fortælles om au pair-projektet, og der gøres status for indsamling og dokumentation. Der er behov for indsamling af fotos og materiale fra hverdagen. Au pair-projektet fortsætter med dokumentation af samtiden, så eftertiden kan få adgang til autentisk dokumentation.

I faktabokse “Læs mere” er der links til forskningsrapporter om au pairer i Danmark og til artikler om ligestilling og au pair bl.a. i Ugebreveta4.dk: TJENESTEFOLK og 2900 UNHAPPINESS – artikler som var en del af sommerens mediedebat om au pairer i dag i Danmark.
Artiklen “På lige vilkår – Au Pair i dag i Danmark” i Nationalmuseets E-klubs Nyhedsbrev opfordrer til at følge med på bloggen her. Vi glæder os til kommentarer.

0 Kommentarer til “På lige vilkår – Au pair i dag i Danmark ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar