Au pairer, brød og sundhed

Speltbrød

Speltbrød , et nordisk brød
Billederne viser brød som vi regner for et godt nordisk brød med gammel melsort og som vi regner for sundt.
“Brød i Norden” Workshop II” i København var inspirerende i forhold til mit projekt om au pairer i dag i Danmark. Jeg har nu defineret et nyt mindre projekt, som udelukkende skal være digitalt. Det skal handle om au pairers møde med brød i børnefamilierne, hvor de arbejder og har ophold. Projektet skal fortælle om, hvordan au pairer ser på brød som sundt indslag i kosten.
Her kortfattet resumé af projektet på engelsk “The project will describe the meeting of au pairs with the culture of bread in the families, where the au pairs stay live-and bread will be viewed regarding to the health of au pairs. The collection and documentation will be digital. The empirical material will be the writings, photos and material put in social digital medias by the participants including answers to questionnaires. The material will be public and accessible according to ethic guidelines of the National Museum of Denmark. ”

The project will hopefully be realised in 2011.       

1 Kommentar til “Au pairer, brød og sundhed ”


  1. 1 Subhojit 15. oktober 2015 kl. 06:38

    Hehe, min veninde og jeg se5 shewot fra 20.30 til slut, fordi ham der Snebolden havde hendes bukser pe5. d8h, altse5 ikke hendes sme5 pigebukser, men nogen hun har lavet, og det er jo ff8rste gang noget af deres skulle pe5 tv. Vi se5 dem ikke en eneste gang, fordi han altid stod bag en tekstblog, se5 det grinede vi af, men vi var helt sikkert de eneste i hele DK der synes det var et sjovt show.Men ellers.. Hold da op en gang kedelig suppe! Altse5 undskyld mig, men de kunne da have skrabt flere penge ind med lidt mere humor og gang i den show! Shit!Vi trykkede ogse5 begge en sms, vores hjerter blev blf8de ne5r de viste de sf8de bf8rn og teenagere som skulle hje6lpes.

Efterlad en kommentar