Au pair og religion

Au pairer fra den filippinske menighed efter messe og interview

Filippinske menighed i Sct. Annæ Kirke

Au pairer før messe
Au pairer under interview

Au pairer og informant  søndag 03.10.10 i menighedslokaler til den katolske Sct.Annæ Kirke på Amager.

Gruppebilledet viser au pairer og informant efter messen. Før messen var au pairer og informant samlet for at give oplysninger om, hvordan det er at være au pair i dag i Danmark i forbindelse med Nationalmuseets indsamling af oplysninger.

På gruppebilledet ses på nederste række informant Linda Garcia, au pair Mary Grace, au pair Mary Joe og au pair Bernadette. På øverste række ses au pair Edeliza, au pair Gerry, au pair Rosalinda, au pair Genesis, au pair Resilyn og au pair Rose-Anne. 

På billedet af au pairer under interview ses Bernadette Torrendon og Mary Grace Author.   

 Au pairerne fortalte blandt andet om, hvordan de oplever nye måltids- og spisevaner og om at have familiær stilling i familierne. Et tegn på det er, at de oftest spiser middage med rundt om bordet hos familierne.  

Au pairerne fortalte også om fællesskabet i den katolske kirke, som de har været vant til hjemmefra og som de er med i, mens de arbejder som au pairer i Danmark. De unge kvinder værdsætter det religiøse liv.

Billederne er optaget som led i indsamlingen af dokumentation  i au pair-projektet.

0 Kommentarer til “Au pair og religion ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar