Au pair og tro


Ikoner hører til tidligere au pair Galyna Bilas personlige ejendele. Ikonerne er medbragt fra Ukraine, Galyna Bilas oprindelsesland. Ikonerne ses ikke umiddelbart på reolen. Et trosforhold er et personligt anliggende og modsat andre emner på reolen som fotos af familien og souvenirs fra rejser, står de ikke helt fremme. Men de er der, skåret ud i træ og med billede af jomfru Maria på. Ikonerne er symboler på Galyna Bilas trosforhold, hvor hun bekender sig til den kristne ortodokse kirke.

Au pairer finder ofte glæde i deres tro. De markerer deres trosforhold ved at have ikoner på værelset, at gå i kirke og ved at deltage i religiøse og sociale fællesskaber i menighederne omkring kirker. Tro er et personligt anliggende som au pairen også kan skabe rum om ved at følge gudstjenester på pod casts på nettet. Filippinske au pairer følger for eksempel messer på  www.pinoy24.tv

Fotoet af Galyna Bila er optaget juni 2010 af fotograf Arnold Mikkelsen, Nationalmuseet.

1 Kommentar til “Au pair og tro ”


  1. 1 federal grants 21. januar 2011 kl. 20:17

    Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

Efterlad en kommentar